donderdag 17 januari 2008

Laatste dag thuis

Zojuist is Merijn met Yentl voor 't laatst naar school vertrokken, voorlopig. Merijn zelf rijdt hierna door naar de kapper om wat van zijn woeste krullenbos af te laten halen. Dat voorkomt mogelijk gedonder bij de douane.

Er moeten nog wat 'laatste dingetjes' gebeuren, wat administratieve zaken, wat orkestzaken en de reisverzekering nogmaals proberen te bereiken. Onze doorlopende verzekering moet uitgebreid worden met werelddekking, maar het 0900-nummer van de verzekering kent wachttijden die in ieder geval langer zijn dan 20 minuten. Volhouden dus, vandaag!

We zijn erg blij dat de kinderen vanmiddag bij hun surrogaatgrootouders ;) mogen spelen, waar we vanavond ook mogen eten met z'n allen. Erg lief.

Morgen gaan we met tandem, kar en alle zooi op de trein naar Schiphol. Daar droppen we de spullen in een bagagedepot. De tandem wordt dan al ingepakt in 2 fietshoezen en wat foambuizen hier en daar om het frame. Zo kunnen we 'm zondagmorgen vroeg gemakkelijk op een bagagekar leggen en naar de incheckbalie rijden.

Zaterdagmiddag bezoeken we tante Bep nog en daarna gaan we gezellig eten bij M. Zij brengt ons 's avonds naar ons airport hotel. En zondag is het dan écht zover...

Geen opmerkingen: