woensdag 13 februari 2008

Back to Beach Life

13 februari 2008
Tijdens het ontbijt ontmoeten we het andere Nederlandse stel weer met hun zoon Luka. Laatstgenoemde is bijna 5, dus ook voor hen is dit de laatste mogelijkheid om een lange reis te maken buiten de schoolvakanties. Ze hebben bij AWOL het pakket Phuket-Penang geboekt. Omdat fietsen ze erg zwaar valt, zijn ze nu vooral per boot aan het eilandhoppen. Op hun teller staat nu zo'n 100km. Op die van ons een dikke 400km. Dat lijkt toch wel op serieus fietsen. Ik had het niet gedacht, want we rijden telkens korte stukjes en er gaan veel dagen fietsloos voorbij.

De kinderen gaan meteen heerlijk samen spelen. Luka is net als Yentl een beetje verlegen en terughoudend in het begin. Misschien dat ze het juist daarom zo uitstekend met elkaar kunnen vinden? We besluiten om die reden nog maar een nachtje te blijven. Gelukkig is er een ander huisje voor ons beschikbaar dat weliswaar verder van het strand ligt en geen airco heeft (die doen we 's nachts toch altijd uit, is koud en maakt herrie), maar slechts een fractie van de prijs van de Flintstoneskamer is.

De hele dag lummelen en kletsen we. We eten samen en de kinderen vermaken zich de hele dag. Merijn schrijft ondertussen een paar tips over uit hun fietsboekje.

1 opmerking:

Dries zei

Hee M,E,Y,L,

Jullie maken mij wel jaloers met al die ervaringen. Terwijl wij het hier moeten stellen met een graad of 7 zitten jullie in korte broek op de fiets of op het strand.

Toch nog heel veel plezier de komende weken.

Groetjes,
Andries.