woensdag 20 februari 2008

SMS

We krijgen hier regelmatig mail van jullie daar in Nederland (Zweden, Canada, VS en weetikveelwaar). Dat vinden we geweldig. Helaas ontbreekt ons de tijd om terug te mailen. Wederom bij gebrek aan fatsoenlijke internetverbindingen. Yentl wil ook wel mailen, maar mailtijd is meestal 's avonds en dan wordt er gegeten en daarna geslapen.

Overdag houden we ons bezig met eten, rondhangen of fietsen, een tukje doen, eten, een boodschapje en weer eten. Dat eten kost veel tijd, echt waar. En vet word je er niet van. In tegendeel, we lijken allebei wel wat vermagerd. De kinderen zijn allebei in de lengte gegroeid en volgens Yentl ben je in uitgerekte vorm dunner (slim he?!) maar dat dunner zie ik niet echt aan ze. Merijn heeft toen in Krabi toch iets raars opgelopen. Hij was er maar heel even ziek van, maar heeft zich vervolgens dagenlang toch vreemd gevoeld. Verder kost dat fietsen bakken energie... die je helaas uit rijst niet kunt halen. En dus eten we niet alleen veel, maar ook vaak. Best gezond, veel groente, maar vezelrijk en voedzaam kun je het eten hier toch niet noemen. Een aandachtspuntje dus. Ik moet er wel bij vermelden dat het eten hier echt verrukkelijk is meestal.

Via de mail kwamen we te weten dat er mensen zijn die ons sms-en. Als jullie dat naar mijn (E) nummer doen, dan is dat tevergeefs, want mijn mobieltje ligt thuis in een la. SMS dus maar naar Merijn. Berichtjes ontvangen vinden we erg leuk. Sandra, is baby 3 er al? En Andries, ben je geslaagd?

1 opmerking:

Dries zei

Hee E,

Je bent een dag te vroeg. Het examen is morgenavond (donderdag). Nog even spannend dus.

Veel plezier nog, het schiet voor jullie ook al behoorlijk op.
Andries