zondag 10 februari 2008

Loperamide

Om 7u15 's ochtends hijs ik Levia in de draagdoek op mijn rug. Levia kan eigenlijk prima zelf lopen, maar er zitten hier zoveel grote gaten in de stoep (en daaronder zie je het rioolwater stromen) dat ze dat niet durft. We moeten best een eindje lopen, dus is de draagdoek een uitkomst.

Merijn voelt zich niet lekker. Heeft mogelijk iets verkeerds gegeten gisteren. Verder voelen we ons allemaal kiplekker gelukkig. Levia en ik halen loperamide bij de apotheek. Dat hadden we in vloeibare vorm wel bij ons voor de kinderen, maar als volwassene heb je daar een groot deel van het flesje voor nodig en dan zijn tabletten toch handiger.

De apotheek is nog niet open. Bij een restaurantje dat wordt gedreven door vrouwen met hoofddoekjes nodigt de eigenaar ons uit lekker te gaan zitten. Of we rijst willen? Of misschien een curry? Nou eh, liever niet zo vroeg in de morgen. Maar Levia wil wel graag een kopje Ovaltine (soort chocolademelk). Als dat op is, is de apotheek ook open. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het hier zonder recept kopen.

We blijven vandaag in Krabi, want reizen is niet zo fijn als je ziek bent. Gelukkig lijkt Merijn van de loperamide, ORS en wat cola snel op te knappen.

Geen opmerkingen: